AVOINNA

Maanantai-perjantai 8.30-20.00

Lauantai 9.00-15.00
Sunnuntai ja pyhät 11.00-15.00

Verkkokauppa avoinna 24/7.

Mahlamäentie 2
01900 Nurmijärvi

Katso sijaintimme kartasta

Puhelin: (09) 250 4085
seitsemanveljesta(at)apteekit.net

TERVETULOA ASIOIMAAN SEITSEMÄN VELJEKSEN APTEEKISSA!

Apteekki vinkkaa:

e-reseptin pikakaista – päivystyksestä nopeasti kotiin.

Täytä valtakirja apteekissa etukäteen  ja ilmoita kun tarvitset lääkettä.

Teemme toimituksen valmiiksi ja lähetämme tekstarin kun toimitus on noudettavissa.

annosjakelu

Annosjakelu

ETUSIVU > MUUTA > Yhteiskuntavastuumme

YMPÄRISTÖ- JA YHTEISKUNTAVASTUUMME

Apteekissamme on käytössä ympäristölaatujärjestelmä ISO 14001. Tämän saavuttamiseksi olemme arvioineet omat ympäristöriskimme ja pyrimme kaikissa toiminnassamme edistämään ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja. Kierrätämme jätteet, käytämme sähköä säästäviä koneita ja laitteita ja pyrimme välttämään dokumenttien tulostamista.

Apteekkimme toimii opetusapteekkina. Tarjoamme vuosittain useita TET-harjoittelupaikkoja sekä lääketeknikko-opiskelijoiden harjoittelupaikkoja. Koulutamme mahdollisuuksien mukaan myös oppisopimuskoulutuksella lääketeknikoita. Ensisijainen tavoitteemme on luoda mahdollisuus hankkia ammatti sellaisille nuorille, jotka ovat syystä tai toisesta vailla toisen asteen koulusta. Vuosittain apteekissa harjoittelee myös useita farmasian oppilaita.

Apteekki on mukana monissa Nurmijärvellä toimivien järjestöjen toiminnassa yhteistyökumppanina. Pidämme kouluissa ja eri yhdistyksissä esitelmiä lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä ja otamme vastaan päiväkotiryhmien vierailuja. Ota yhteyttä apteekkiin jos haluat järjestää luennon tai tuoda ryhmän apteekkiin.