Yksilöllinen tupakasta vieroitus

Yksilöllinen tupakasta vieroitus -palvelu auttaa ja tukee päätöstäsi lopettaa tupakointi. Saat vinkkejä vieroitusoireiden vähentämiseen ja tukea motivaatiollesi.
Asiaan erikoistunut farmaseutti kannustaa lopettamiseen ja antaa eväitä savuttomuuteen. Palvelu sisältää viisi tapaamiskertaa ja tarvittaessa lisäksi puhelinkontakteja.

Palvelun hinta:

100 € / 5 käyntiä

Kysy myös kimppahintaa, kun päätätte nujertaa tupakan porukalla!

 

Tiesitkö \pau=50\ että meidän apteekilla on monia erilaisia palveluita \pau=50\ ja yksi näistä on tupakan vieroitus palvelu\pau=500\

On monia erilaisia tapoja päästä eroon tupakasta \pau=200\ oman tavan löytäminen voi olla vaikeaa \pau=50\ ja siksi olemmekin keränneet parhaat vinkit talteen \pau=500\ Tapaa tähän erikoistunut farmaseutti \pau=50\ niin voitte kehitellä sinulle parhaan tavan lopettaa \pau=500\ Kannattaa myös kokeilla lopettamista ystävän kassan  \pau=50\ niin voitte tsempata toisianne \pau=500\  Löydät myös kotisivuiltamme paljon tietoa ja lopettamisen hyötyjä, \pau=100\ sekä miten vieroitus palvelu toimii \pau=300\ Rohkeasti vaan \pau=100\ tsemppiä!