Into on rodultaan cirneco’dell etna. Vauhtia ja energiaa ei sen elämästä puutu vaan virtaa riittää melkein loputtomiin. Into on ystävällinen ja tulee toimeen kaikenlaisten otusten kanssa.

Yksin ei onneksi tarvitse aikaansa viettää sillä seuraa pitävät kaksi kissaa. Yhdessä tämä kolmikko luo mainion kokoonpanon ja välillä tuntuu, että Into luulee olevansa yksi kissoista.
Kokonsa puolesta ei se kuitenkaan mahdu kissojen raameihin, mutta kukaan näistä kolmesta ei tunnu välittävän, vaan kaikki kuuluvat tasavertaisina samaan laumaan.

Inton lempipuuhiin kuuluu juokseminen vinttikoiramaiseen tyyliin eli lujaa ja nopeita pyrähdyksiä joka suuntaan, lempileluilla leikkiminen sekä rapsutukset sekä halailut ovat kovasti suosioissa. Erittäin hellyydenkipeä tapaus siis kyseessä suurella jääräpäisyydellä höystettynä.

TASSUSIDE

Tassusidettä käytetään suojaamaan tassussa olevia erilaisia haavoja tai kynsivaurioita. Sen tekemisessä täytyy huomioida, että side on riittävän tukevasti paikoillaan, mutta ei kuitenkaan saa puristaa liikaa ettei verenkierto häiriinny. Tassusiteeseen voidaan käyttää pehmikkeeksi pumpulia tai kipsinalusvanua, ja kiinnitysmateriaalina toimii usein parhaiten itseensä tarttuva tukiside. Pehmike ja side voidaan ikään kuin ankkuroida paikoilleen laittamalla tassuun siteen alle pitkittäissuunnassa, liimapinta ulospäin kaksin kerroin taitettua kangasteippiä, jolloin side ja pehmike eivät pääse niin helposti luisuman paikaltaan. Siteen voi vielä tarvittaessa teipata yläreunastaan tassuun kiinni. Hoidettavasta haavasta tai vauriosta riippuu, kuinka paksu tai kevyt tassusiteestä pitää tehdä, joten niiltä osin kannattaa noudattaa eläinlääkärin antamia hoito-ohjeita.