Tervetuloa apteekkiin, nuori asiakas!

Apteekista saat ohjeet, tuotteet ja lääkkeet tavallisimpiin vaivoihin. Apteekkilaiset ovat erikoistuneet ratkaisemaan hyvinvoinnin ja terveyden pulmia ja farmaseutin tehtävänä on auttaa sinua valitsemaan oikea hoito ja sinulle sopiva tuote. Tule käymään ja kysy rohkeasti apua!

Yleistä

Apteekissa voi asioida kaikenikäisenä. Apteekkilaisilla on salassapitovelvollisuus, joten voit turvallisin mielin esittää sinua askarruttavan kysymyksen.

Miten asioin apteekissa?
Astu sisään, ota vuoronumero ja reseptiasiakkaana varaudu esittämään Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus. Voit myös soittaa apteekkiin videopuhelun Videoapteekki-sovelluksella tai asioida verkkoapteekissamme www.laakekaappisi.fi.

Hinnalla voi olla väliä!
Apteekissa on lääkkeiden suhteen hintaneuvontavelvoite, joten kerromme löytyykö samaa lääkettä toiselta valmistajalta edullisemmalla hinnalla. Myös kosmetiikan, hygienian ja hyvinvoinnin tuotteista löytyy paljon erihintaisia vaihtoehtoja.

Kiinnostaako ihon kunto?
Apteekista löydät ihonhoitotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Apteekissamme työskentelevä kosmetologi ohjaa tuotteiden valinnassa, ja halutessasi analysoi ihosi kunnon sekä antaa hoito-ohjeet. Valikoimassa on myös
pieniä kasvohoitoja.

Tuliko kysyttävää?
Chat-ruudut löytyvät www.seitsemanveljesta.fi ja www.laakekaappisi.fi.

Yhteinen ympäristö ja vihreät arvot ovat myös apteekissa tärkeitä. Lääkejäte on ongelmajätettä ja se tulee palauttaa aina apteekkiin! Turhilta ostoksilta voi välttyä kysymällä neuvoa sekä kokeilemalla valmisteen sopivuutta ensin pienellä pakkauksella. Kertakäyttökulttuuria voi vähentää suosimalla lääkkeettömiä hoitokeinoja, valitsemalla kestotuotteita tai täyttöpakkauksia sekä järkeviä pakkauskokoja. Myös lääkeaineiden ympäristöystävällisyydessä on eroja.

Asiaa lääkkeistä

On tärkeä tietää, miten tavallisimpia vaivoja voi hoitaa. Joskus hoidoksi riittää lääkkeetön hoito, joskus on tarpeen mennä lääkäriin. Farmaseutti auttaa tilanteesi arvioinnissa.

Oikea lääke, oikeaan aikaan, oikeaan vaivaan! Lääkkeet ovat keskenään erilaisia ja ne vaikuttavat erilaisiin mekanismeihin elimistössä. Ne ovat hyödyllisiä ja turvallisia ainoastaan oikein käytettynä. Koska lääkkeistä on monenlaista tietoa liikkeellä, varmista, että sinulla on oikea tieto. Jos olet epävarma, kysy apteekista.

Apteekista saat:

Tietoa! Apteekin henkilökunta osaa antaa itsehoito-ohjeita monenlaisiin vaivoihin. Opastamme tuotteiden valinnassa ja ohjaamme lääkäriin, jos on tarvis. Nettisivuiltamme löydät lisää tietoa, esimerkiksi artikkeleita lemmikin terveyden hoidosta. Samalla verkkosivulla on myös chat, jonka kautta voit esittää kysymyksiä anonyymisti.

Tuotteita! Apteekista löydät laadukkaita ja tutkittuja ihonhoitotuotteita, hyvinvointivalmisteita sekä lääkkeitä; myös lemmikille. Neuvot ja ohjeet saat kaupan päälle! Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja vegaaneille, allergikoille ja ympäristötietoisille kuluttajille. Valikoimaa voi selailla
verkkokaupassamme www.laakekaappisi.fi.

Apteekki auttaa! Apteekin palveluvalikoimasta löytyy mm. ihoanalyysi, jossa kosmetologi kartoittaa ihon kunnon ja antaa hoito-ohjeet juuri sinun ihollesi.