Pääsitkö päivystyksestä juuri pari minuuttia ennen apteekin sulkeutumista? Oletko neljän seinän vankina liikuntarajoitteen vuoksi tai kiinni työvelvoitteissa silloin kun apteekkiasiat pitäisi hoitaa? Tuliko jotain kysyttävää tai haluatko varmistaa, että haluamasi tuote on saatavilla?

Joskus apteekkiin on vaikea päästä tai ehtiä. Näihin tilanteisiin on tarjolla uusia ratkaisuja. Videoapteekkipalvelulla voit ottaa apteekkiin yhteyttä mobiililaitteeseen ladatun ohjelman välityksellä ja asioida turvallisen videokuvayhteyden avulla farmaseutin kanssa aivan kun olisit itse paikan päällä – esittää tarpeelliset kysymykset ja tilata resepti- sekä itsehoitolääkkeet. Nouto järjestyy turhia jonottamatta noutolokerosta tai sovittuna ajankohtina kotiinkuljetuksella.

Jos et omista Videoapteekkipalveluun sopivaa teknologiaa, voit aina antaa apteekille e-reseptivaltakirjan. E-reseptivaltakirjan perusteella apteekki pystyy vastaamaan myös puhelintiedusteluihin koskien henkilökohtaisia reseptiasioita ja laittamaan lääketilauksen valmiiksi noutoa varten.

Kuulostaako liian työläältä? Siinä tapauksessa sovi apteekin kanssa lääketilauspalvelusta tai annosjakelusta. Lääketilauspalvelun avulla ennalta sovitut lääkkeet tilataan ja laitetaan valmiiksi säännöllisen aikataulun mukaan ja sinua muistutetaan lääkkeiden noudosta. Annosjakelussa puolestaan saat lääkkeesi valmiiksi ottoannoksiksi jaeltuina ja voit lakata huolehtimasta tarkkuutta vaativasta lääkejaosta ja turhaan kotiin kertyvistä käyttämättömistä lääkkeistä. Myös unohtunut lääkkeenotto on helppo huomata.

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai haluatko selvittää vaihtoehtoja? Apteekin tuotevalikoimaan voi tutustua etänä verkkokauppamme www.laakekaappisi.fi avulla ja keskusteluyhteyteen apteekkihenkilökunnan kanssa pääsee verkkokauppasivustolla sekä apteekin kotisivuilla www.seitsemanveljesta.fi kelluvan chat-ruudun välityksellä.

Haluatko kuitenkin mieluummin vain perinteistä asiakaspalvelua ystävällisellä asenteella koulutetulta ammattilaiselta? Sitä tarjoamme vuoden jokaisena päivänä Mahlamäentiellä! Tervetuloa apteekkiin!