Tiedätkö, miten apteekissamme toimitaan?

Kun tulet apteekkiimme, ota aina vuoronumero niin saat kaikki palvelut samalla kertaa. Meillä on jokaisella palvelupisteellä kassa, joten sinun ei tarvitse jonottaa kahta kertaa maksaaksesi lääkkeet ja muut tuotteet.

Reseptivuoronumerolla saat ostettua reseptilääkkeitä ja samalla voit kysellä muistakin apteekin tuotteista. Itsehoitovuoronumerolla saat ostettua ilman reseptiä saatavia lääkkeitä sekä muita apteekin tuotteita. Varatut ajat vuoronumerolla pääset mm. kosmetologin hoitoon, kun olet varannut ajan nettisivujemme ajanvarauskalenterista.

Tiedätkö, miten täällä apteekissa toimitaan? \pau=500\ Noh minäpä kerron. \pau=500\ Ota aina vuoronumero niin pääset hoitamaan kaikki asiat yhdellä kertaa. \pau=500\ Jos sinulla on lääkkeisiisi liittyviä kysymyksiä, valitse reseptiasiakkaat. \pau=500\ Jos haluat esimerkiksi allergia, tai särkylääkettä, tai haluat shoppailla muita tuotteita, \pau=200\ ota itsehoitoasiakas vuoronumero. \pau=500\ Meillä on jokaisella palvelupisteellä kassa, \pau=200\ joten voit maksaa ostoksesi missä vain, \pau=200\ kun olet ottanut vuoronumeron ja sinut kutsutaan palveltavaksi. \pau=500\ Varatut ajat vuoronumeron voit ottaa, kun olet tulossa esimerkiksi kosmetologimme hoitoon, \pau=200\ jonka olet varannut aiemmin nettisivuiltamme.