Yhteydenpito apteekkiin tapahtuu puhelimitse (09-250 4085), sähköpostitse seitsemanveljesta@apteekit.net tai livechatin kautta verkossa www.seitsemanveljesta.fi.

Apteekissamme on käytössä Easymedi -tilausjärjestelmä laitosten lääke- ja apteekkitavaroiden tilaamiseen. Järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen. Sen kautta laitostilaukset on helppo lähettää ja seurata niiden valmistumista. Mikäli apteekilla on jotain kysyttävää, näkyy tämäkin järjestelmässä. Kun järjestelmä otetaan käyttöön, koulutamme yksikön.

Apteekin oma valikoima kattaa kaikki tavallisimmat lääkkeet ja sidetarpeet. Kauttamme saa kaikki ex tempore -lääkevalmisteet ja erityislupavalmisteet. Teemme mielellämme yhteistyötä tuotevalikoimamme sovittamiseksi vastaamaan sijaintialueemme muun terveyden- ja sosiaalihuollon suosituksia.

  • Lääkkeiden jako päiväannoksiin sekä koneellisesti että tarvittaessa dosetteihin sekä annosjakelua aloitettaessa tapahtuva lääkehoidon tarkistus.
  • Seuraavan lääketoimituksen muistutuspalvelu – lähetämme tekstiviestin seuraavan lääketoimituksen ajankohdasta
  • Lääkehoidon muistutuspalvelu – muistuttaa lääkkeen otosta potilasta
  • Lääkekortin täyttöpalvelu
  • Lääkehoidon arviointi- ja kokonaisarviointipalvelut
  • Yksilöllinen tupakasta vieroitus

Apteekissa toimii erityiskoulutettuja farmaseutteja astman-, diabeteksen- ja sydänsairauksien lääkehoitoon sekä lääkehoidon arviointiin ja tarjoamme myös näihin lääkehoitoihin liittyviä lisäpalveluita.

Apteekkimme on sertifioitu ISO9001-sertifikaatilla sekä OHSAS- ja ympäristösertifikaateilla. Meiltä saa tarvittaessa luento- ja koulutusapua lääkkeiden ympäristövaikutuksista.

Terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt ja edustajat ovat tervetulleita tutustumaan apteekkimme toimintaan.

Ottakaa yhteyttä apteekkari Eeva Teräsalmeen 09 – 250 1190 tai proviisoreihin Anniina Pertovaara tai Mari Toiviainen.

Tarjouspyynnöt voitte jättää sähköpostitse seitsemanveljesta@apteekit.net