Olemme käynnistäneet apteekin uudistamisen. Tämän uudistustyön tavoitteena on tehdä asioinnista aiempaa sujuvampaa sekä apteekissa että etänä.

Seuraavia uudistuksia on luvassa:

–    Noutolokerikko niiden käyttöön, jotka vain noutavat valmiita tilauksia.
–    Sujuva etätilaustapa
–    Yhden luukun palveluperiaate, ei koskaan kahta jonotusta
–    Uusia palveluita ihonhoidon osalta
–    Kotiinkuljetuspalvelut

Uusimme myös robottimme, hoitohuoneen ja apteekkitiskit, otamme elektroniset varastonäytöt käyttöön joka palvelupisteessä ja selkeytämme vuoronumerosysteemiä. Nämä uudistukset mahdollistavat aiempaa nopeamman ja sujuvamman palvelun.

Olemme jo aloittaneet uusimalla hyllyjärjestelyjä ja asiakastilaa. Joudumme tekemään joitakin väliaikaisratkaisuja saadaksemme tilaa taustatilojen uusinnalle. Toivottavasti asiointinne sujuu myös näissä puitteissa mukavasti. Pahoittelemme, jos jotain ongelmia esiintyy varsinkin maaliskuun alussa kun uutta robottia asennetaan.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Apteekki on olemassa asiakkaitaan varten ja siksi toivomme, että asiakkaan sana tulee kuulluksi. Voitte antaa palautetta kotisivuilla, kirjallisesti ja suullisesti apteekissa, asiakasraadissamme ja tavatessamme toreilla ja turuilla.

Apteekkikeskustelua käydään myös innokkaasti. Minusta kaiken keskustelun lähtökohta pitää olla, miten apteekki voi parhaiten palvella asiakkaitaan niin, että kansanterveyden ja -talouden näkökohdat tulevat hoidetuksi. Apteekkien tehtävä on taata lääkkeiden saatavuus kaikkialla ja edistää lääkkeiden turvallista ja taloudellista käyttöä sekä huolehtia myös lääkkeiden ympäristövaikutusten minimoimisesta. Tämän vuoksi jatkamme myös tänä vuonna kampanjaamme Lääkehoidot kuntoon Nurmijärvellä. Muistakaa siis varmistaa, että olette selvillä lääkehoidon oikeasta toteutustavasta, pitää lääkityskortit kunnossa ja palauttaa lääkejätteet apteekkiin. Me neuvomme kaikessa lääkehoitoon liittyvässä ja kerromme lisäpalveluista, jotka helpottavat lääkehoidon onnistumista.

Tervetuloa asioimaan!

Eeva Teräsalmi
apteekkari