Lääkekaapin tarkastus

Onko työpaikkasi lääkekaappi kunnossa? Tiedätkö, mitä kaikkea siellä pitäisi olla? Anna meidän pitää huolta lääkekaappinne sisällöstä: tulemme ja tarkistamme sisällön, viemme vanhentuneet pois ja tuomme uudet tilalle.

Tupakasta vieroitus – yksin tai työporukalla

Tupakoinnin lopettaminen on usein helpompaa ryhmässä. Tartu toimeen jo tänään ja kasaa kokoon porukka. Palvelumme sisältää yleensä 5 käyntiä. Tapaamisissa annamme vinkkejä lopettamisen tueksi ja kannustamme savuttomaan elämään. Pienryhmille tarjoamme myös yrityskäyntejä.

Terveyskontrolli

Terveydenhoidon ammattilaisemme käy läpi terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Mitataan verenpaine, selvitetään diabetesriski, jutellaan stressistä, hyvästä unesta, liikunnasta ja ruokavaliosta. Kartoitamme riskit ja keksimme keinot niiden vähentämiseen, jolloin saat lisää terveitä elinvuosia! Terveyskontrolli tarjoaa sinulle neuvoja terveen elämän ylläpitoon ja ohjausta positiivisiin elämäntapamuutoksiin.

Luennot ja tietoiskut yrityksille

Tarvitsetko asiallista ohjelmaa yrityksen tilaisuuksiin? Pyydä meidät puhumaan haluamastasi terveyteen tai lääkehoitoon liittyvästä aiheesta. Vaikkapa liikunnan tärkeydestä tai tupakoinnin lopettamisesta.

Pyydä meiltä lisätietoa ja tarjous yrityksellenne sopivista palveluista.

Puh. (09) 250 4085