Seitsemän veljeksen apteekissa panostetaan monimuotoiseen asiakaspalveluun. Meille on sydämen asia, että saat palvelua siellä, missä itse olet – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Voit tehdä ostoksia ja tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa ja tilata sähköisen uutiskirjeen  Lääkekaappisi.fi –verkkokaupassa.

Noudat tilatut tuotteet ehtiessäsi apteekista, apteekin noutolokerikosta tai kotipostista. Tai voit valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen Nurmijärven alueelle postinumeroalueilla  01900= Nurmijärven kirkonkylä, 01860=Perttula, 01800, 01820 ja 01840= Klaukkala, 01810= Luhtajoki,  01830= Lepsämä, 01940= Palojoki,  05100= Röykkä,  05200= Rajamäki,  05250= Kiljava ja 05450= Nukari, jolloin tilauksesi tuodaan kotiin.

Käytössäsi ovat myös muut sähköiset asiointitavat:

Videoapteekki® – aivan kuin olisit apteekissa! Videoapteekki™ -palvelu tuo apteekin helposti ja turvallisesti sinne, missä sinä olet. Voit keskustella farmaseutin kanssa kasvokkain ja saat hankittua sekä reseptilääkkeesi että apteekin muut tuotteet jonottamatta. Voit tilata tuotteille kotiinkuljetuksen tai noutaa ostoksesi sinulle sopivaan aikaan apteekin noutolokerosta.

Lataa Remomedi -sovellus Android tai iOS -puhelimeesi sovelluskaupasta ja kokeile.

Livechat -palvelun avulla voit esittää kysymyksiä apteekin ammattilaisille anonyymisti. Livechat on käytössäsi arkisin kello 9 – 18 ja löydät sen osoitteesta www.seitsemänveljestä.fi.

Facebook-sivullamme kuulet ensimmäisten joukossa tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista ja voit osallistua keskusteluun itsekin.

Verkkosivuiltamme voit varata ajan mm. ihoanalyysiin ja kasvohoitoon sekä lukea ajankohataisista asioista.

Tervetuloa palveltavaksi!