Olemme mukana juhlimassa suomalaisten sadan vuoden itsenäisyyttä. Meidän teemamme on ”lääkehoidot kuntoon Nurmijärvellä”.

Lääkehoidot eivät aina onnistu suunnitellulla tavalla. Joskus annosta muutetaan tai unohdetaan ottaa lääke kokonaan, joskus taas sivuvaikutukset estävät lääkkeen käytön. Tutkimusten mukaan voin noin puolet pitkäaikaislääkehoidoista onnistuu suunnitellulla tavalla ja valitettavasti edelleen lääkkeiden aiheuttamat ongelmat tuovat potilaita sairaalahoitoon.

Me apteekissa annamme apua ja tukea kaikille asiakkaillemme. Yhdessä asiakkaan kanssa voimme neuvotella parhaan ratkaisun löytämiseksi lääkehoidon nivomiseksi arkeen. Annamme myös neuvontaa kelakorvausten osalta ja autamme edullisimman lääketoimituksen löytämiseksi.

Palveluvalikoimastamme löytyy monenlaista apua lääkehoidon onnistumisen varmistamiseen. Saat lääkityskortin ajantasaistettua, voit käydä terveyskontrollissa ja käyttää lääkkeenoton muistutuspalvelua.

Lääkehoidon päivänä 16.3. teemme myös maksuttomia lääkehoidon arviointeja – käytä tilaisuutta hyväksesi!

Maaliskuu on myös ihonhoitokuukautemme, jolloin saat meiltä monenlaista apua ihon perushoitoon.

Apteekissa käy päivittäin noin 350 nurmijärveläistä. Palvelemme niin verkossa kuin tiskin ylikin. Tervetuloa hakemaan neuvoja ja tukea lääkehoidon toteuttamiseen! Yhdessä saamme lääkehoidot kuntoon!

 

Sinä voit vaikuttaa lääkehoitosi onnistumiseen!