Apteekissamme vietetään 18.3. vuotuista Lääkehoidon päivää. Päivän tarkoituksena on muistuttaa meitä kaikkia siitä, että lääkkeitä tulee määrätä, toimittaa ja käyttää oikein, jotta lääkityksellä voidaan saavuttaa hoitotavoitteet. Lääkehoitojen onnistumisessa on edelleen paljon kehittämisen varaa.

Apteekit ovat monella tavalla mukana lääkehoitojen onnistumisen varmistamisessa. Lääkkeillä tapahtuvan itsehoidon neuvonta on ydintoimintaamme, samoin lääkkeettömien vaihtoehtojen esittely. Varmistamme joka kerran reseptilääkkeitä toimittaessamme, miten hoito sujuu ja miten toimitettavat lääkkeet sopivat jo käytössä olevaan kokonaisuuteen.  Lääkityksen onnistumista varmistamiseksi tarjoamme lisäpalveluina mm. annosjakelua, lääkehoidon tarkistusta ja  astma- ja diabetespalvelut. Näistä kaikista saa lisätietoa kotisivuiltamme www.seitsemanveljesta.fi.

Kannustamme kaikkia pitämään ajan tasalla omaa lääkityskorttiaan ja sitoutumaan hoitoonsa. Kotisivuiltamme voit ladata itsellesi lääkityskortin. Se kannattaa pitää aina ajan tasalla ja mukana, jotta esim. sairaalahoitoon jouduttaessa hoitohenkilökunnalla on tieto lääkityksestä.

Apteekistamme saat palvelua niin etänä kuin lähipalveluna. Korona-aikana on erityisen tärkeää asioida turvallisesti. Apteekin lähipalveluja käyttäessäsi toivomme sinun muistavan turvavälit ja maskin käytön. Etäpalveluissa käytössäsi ovat chat, sähköposti, mobiiliapteekki ja verkkoapteekkimme sekä noutolokero ja kotiinkuljetukset. Tulossa on myös palveluluukku.  Korona-aikana on poikkeuksellisesti mahdollistettu myös puhelinasiointi, jossa toivomme asiakkaittemme käyttävän meiltä saatavaa turvakoodia turvallisen asioinnin varmistamiseksi.

Tervetuloa asioimaan turvallisesti myös korona-aikana!